text.skipToContent text.skipToNavigation

Finalist Dutch Industrial Suppliers and Customer of the Year Awards 2022!


Ook dit jaar is het itsme weer gelukt om door te dringen tot de finale van de Dutch Industrial Suppliers and Customer of the Year Awards. Zal itsme de titel in de categorie Best Parts & Process kunnen prolongeren? Op 24 november zullen we het weten!


Die avond zal Link Magazine de drie prijzen uitreiken. De DISCA’s voor Best Knowledge Supplier, Best Parts & Process Supplier en Best Customer. Na een eerste ronde met 113 genomineerden in onze categorie gingen er 28 door naar de tweede ronde. De drie jury’s selecteerden hieruit de finalisten. Het woord is straks aan de mensen in de zaal van Boerderij Merelveld bij Utrecht.   


Het is niet de eerste keer dat itsme de finale haalt en we doen er uiteraard alles aan om het niet de laatste keer te laten zijn!


Dit jaar is bijzonder vanwege het thema dat Link Magazine heeft gekozen: ‘Wie zijn nu jouw echte partners?’ In tijden van nood leer je je ware vrienden kennen. En in tijden van grote sourcingsproblemen leer je wie je ware ketenpartners zijn! Een finaleplaats is dan een niet mis te verstaan antwoord op de themavraag. En dat geeft haar extra glans.


Iedereen binnen itsme waardeert deze blijk van waardering van onze klanten. Wij zijn trots dat onze klanten ons zien als uitgesproken meedenker en meewerker! 

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

  • NEWS
    9 sep. 2024
    Siemens - SIRIUS 3SK
    Siemens maakt het al jaren eenvoudig om lokale veiligheidstoepassingen snel en efficiënt te implementeren - met SIRIUS 3SK. De 3SK veiligheidsrelais bieden maximale functionaliteit en besparen tegelijkertijd ruimte in de schakelkast.
    Lees verder
  • NEWS
    5 sep. 2024
    Eaton - Eaton lanceert nieuwe 1000 V DC snelle zekeringen voor EV-laadstations
    De FWE hoge snelheid zekeringen van de Eaton Bussmann®-serie zijn een ideale keuze voor het beschermen van een DC-laadstation tot 400 kW. Ze ondersteunen de CCS- en CHAdeMO-protocollen voor het laden met gelijkstroom (DC) van elektrische voertuigen aan snelladers. De FWE-zekeringen zijn compact en bestendig tegen hoge temperaturen waardoor ze uitermate geschikt zijn voor compacte toepassingen.
    Lees verder
  • NEWS
    4 sep. 2024
    Bals - Professionals kiezen steeds vaker voor schroefloze klemtechniek van Bals
    CEE-contactmaterialen zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar met schroefloze klemtechniek. Dat maakt een snelle montage mogelijk en jaarlijkse controle van lostrillende schroeven is overbodig. Maar niet elke klemtechniek staat garant voor betrouwbare resultaten. Professionals kiezen daarom voor de beste schroefloze klemtechniek: QUICK-CONNECT van Bals.
    Lees verder
  • NEWS
    3 sep. 2024
    OBO Bettermann - Industriële oplossingen
    OBO begrijpt dat het essentieel is om efficiëntie en veiligheid te waarborgen in industriële omgevingen. OBO biedt diverse producten aan perfect toepasbaar zijn in de industrie, zoals de HoverCube, bedradingskoker LK4/LKV en verspangoot.
    Lees verder