text.skipToContent text.skipToNavigation

Op deze pagina vindt u een overzicht van ons laatste nieuws en informatie rondom het Corona virus. itsme treft alle nodige maatregelen om onze medewerkers en hun familie, klanten en leveranciers maximaal te beschermen. En om daarnaast onze klanten van dienst te kunnen blijven zijn. Heeft u een vraag? Aarzel niet en druk op de blauwe knop hieronder.

LIVE BLOG


vrijdag, 10 juli - 09:32

Persoonlijke beschermingsmiddelen


De meeste van onze klanten zijn inmiddels gelukkig goed uitgerust waar het persoonlijke beschermingsmiddelen betreft die virusverspreiding tegengaan. Toch blijft de vraag naar bijvoorbeeld wegwerphandschoenen wereldwijd groot. Wij houden ons assortiment op peil, zodat we u snel kunnen voorzien als dat nodig is.

​​​​​​​En misschien belangrijker nog: wij selecteren alleen producten die voorzien zijn van de nodige veiligheidscertificeringen. Zo hebben we uit voorraad leverbare ongepoederde, vinyl wegwerphandschoenen. Deze zijn goedgekeurd voor toepassing in een industriële omgeving, zoals de farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast zijn ze getest op het tegenhouden van virussen. Alle certificeringen zijn beschikbaar.

​​​​​​​Wenst u meer informatie over deze of andere producten uit het PBM-assortiment? Lees hier meer of neem contact met ons op via onze productspecialisten Safety and Work Environment:

Noord: Peter Begeman: +31 6-10923102
Zuid: Bart de Boer: +31 6-54278116



woensdag, 8 juli - 14:41

Informatie omtrent levertijden

We onderhouden sinds begin februari nauw contact met onze leveranciers. Zolang de situatie daarom vraagt, zullen we belangrijke informatie met onze klanten blijven delen over gewijzigde levertijden; ook nu veel regels versoepeld zijn en we langzaam naar een normalere gang van zaken terugkeren.

Als u zichzelf registreert op ons digitale platform, kunt u op ieder gewenst moment de actuele status van uw orders bekijken. U kunt zich ook op deze orders abonneren, zodat u een melding ontvangt als er iets verandert met betrekking tot de verwachte levering.
​​​​​​

Registreren is eenvoudig:

  1. Ga naar de registratiepagina en vul uw gegevens in, zoals u bij ons bekend bent
  2. U ontvangt een activeringsmail en klikt op de link daarin (check eventueel uw ongewenste e-mail)
  3. U geeft een wachtwoord in en bevestigt dat



Vrijdag, 26 juni - 13:57 

Update Janssen Vaccines

Update 25 juni 2020 – Janssen Vaccines, dat samen met Janssen Biologics deel uitmaakt van Janssen Nederland, start in de tweede helft van juli met het testen van een coronavaccin op mensen. Eigenaar Johnson & Johnson maakte dit bekend in een persbericht. Dankzij de positieve resultaten die het bedrijf eerder behaalde in de ontwikkeling van het vaccin, hebben de geneesmiddelenautoriteiten toestemming verleend om komende maand aan deze volgende fase te beginnen. Lees meer...


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Dinsdag, 16 juni - 14:18

VMI-/2BIN-systemen weer volledig operationeel

We hebben onze activiteiten op het gebied van VMI/2BIN inmiddels volledig hervat. Dat betekent dat uw vertrouwde itsme-contactpersoon weer op de afgesproken momenten bij u langskomt om de (grijp)voorraad op te nemen en aan te vullen; daarbij nemen we vanzelfsprekend de RIVM-richtlijnen in acht.  Zo kunt u zich weer focussen op uw kerntaken. Heeft u vragen? Neem hier contact met ons op of bel: +31 162 484 200.


Donderdag, 11 juni - 08:50 

Binnenkort beschikbaar: online Siemens training

Ter aanvulling op het hervatten van ons reguliere klassikale trainingsprogramma bieden we binnenkort een selectie Siemens-trainingen aan als eendaagse online variant. 

Een van onze productspecialisten neemt u die dag mee langs alle mogelijkheden van TIA Portal of S7 Classic. Uitleg wordt afgewisseld met oefeningen, waarbij u alle ondersteuning krijgt die u nodig heeft. 

Een gedegen aanvulling hierop vormt de praktijkdag op een itsme locatie, waarbij u zelf intensief aan de slag gaat; na afloop ontvangt u het certificaat. Uiteraard hebben we alle maatregelen getroffen die een verantwoorde deelname mogelijk maken. Deze praktijkdag is ook ideaal als opfriscursus. 

De volgende trainingen komen beschikbaar:

  • TIA Portal Basis Online
  • TIA Portal Service Online
  • TIA Portal S7-1200/1500 Praktijkdag basis
    • Gevorderd TIA Portal:
  • TIA Portal Programming Online
  • TIA Portal SCL Online
  • TIA Portal S7-1200/1500 Praktijkdag Gevorderden
    • S7 Classic Basic Online
  • STEP7 Classic praktijkdag


Wilt u meer informatie? Laat het ons dan hier weten of neem telefonisch contact op via +31 76 - 578 28 00.


Dinsdag, 9 juni - 09:08

Ook remote support voor uw complexe technische uitdagingen

Vanaf 1 juni komen we op verzoek weer op locatie om u te helpen uw complexere technische vraagstukken op te lossen. Uiteraard houden we ons daarbij aan een aantal maatregelen die de gezondheid voorop stellen. En mocht een bezoek (nog) niet mogelijk zijn, dan kunnen onze ervaren specialisten u ook prima op afstand bijstaan. 

Zo hebben we onlangs in een aantal sessies onze klant Tullp in Raamsdonksveer volledig op afstand ondersteund bij het ombouwen van verouderde software naar een nieuwere versie, zodat deze geschikt is voor toepassing in nieuwe hardware. Via TeamViewer keken we mee  en namen, waar nodig, het systeem over. Sjoerd Kivits, service manager Tullp: “Alles was aanwezig om de ondersteuning soepel te laten verlopen: de tools, de kennis, de snelheid. Zo hoefden we niet te wachten tot bezoek on-site weer mogelijk zou zijn.” 

Wilt u weten wat we op afstand of bij u op locatie voor u kunnen betekenen? Neem dan hier contact op met onze productspecialisten of bel +31 76 5782 879 op werkdagen van 8:00 u tot 17:00 u.


Donderdag, 4 juni - 09:03

Trainingsprogramma Industrial Automation in juni weer van start

We hebben volop maatregelen getroffen om vanaf juni op een verantwoorde en veilige manier onze klassikale trainingen vanaf de itsme-locaties weer te kunnen hervatten. Zo maken we onder andere 1,5 meter afstand tussen alle aanwezigen mogelijk door middel van een andere indeling van het trainingslokaal, looproutes in één richting en andere aanpassingen. Onze productspecialisten kijken ernaar uit om hun kennis weer klassikaal met u te delen. Heeft u vragen? Laat het ons dan hier weten of neem telefonisch contact op via +31 76 - 578 28 00.

 

Woensdag, 8 april - 16:21

Janssen Biologics op jacht naar een vaccin tegen Corona

Er wordt hard gewerkt aan een vaccin, ook vanuit Nederland. Het farmaceutische bedrijf Janssen Biologics speelt daarin een belangrijke rol. Op 12 januari 2020 werd de genetische code van het virus bekendgemaakt. Voor het Leidse laboratorium het startsein voor de zoektocht naar een effectief middel. Na de verklaring van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat het om een gezondheidszorgcrisis gaat, schaalt Janssen Biologics op. Vanaf dat moment ligt de focus grotendeels op het ontwikkelen van een vaccin tegen corona. itsme Lighting Technology heeft eerder meegewerkt aan het Johnson & Johnson Healthy Future 2015 programma – Janssen Biologics maakt onderdeel uit van dit globaal opererende gezondheidsbedrijf. Kijk hier voor meer informatie. 



Woensdag, 25 maart - 13:55

De effecten van Corona op de beschikbaarheid in the supply chain

Sinds begin februari zijn we nauw in contact met onze partner leveranciers omtrent de potentiele effecten van Corona. Wij hebben voor u actuele informatie verzameld over concrete negatieve gevolgen op de levertijd van onze partner leveranciers. Deze informatie vindt u hier. U dient hiervoor wel in te loggen op ons platform. Bent u al klant bij ons? Registreer direct en profiteer van de vele voordelen die dit platform u biedt.


Registreren is eenvoudig:

  1. Ga naar de registratiepagina en vul uw gegevens in, zoals u bij ons bekend bent
  2. U ontvangt een activeringsmail en klikt op de link daarin (check eventueel uw ongewenste e-mail)
  3. U geeft een wachtwoord in en bevestigt dat


Bent u nog geen klant bij ons? Dan zijn we er zeker van dat het aanstaande contact het begin zal zijn van een waardevol partnership! Klik hier en een van onze medewerkers neemt binnen 24hr contact met u op.


Vrijdag, 20 maart - 15:13

Klanten blijven up to date mbt verwachte leverdata op basis van bevestigde beschikbaarheid in de supply chain

Wij doen ons best om het zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Daarom heeft u via ‘My Centers’ toegang tot uitgebreide mogelijkheden die uw dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigen en vergemakkelijken.. De unieke functionaliteit van My Centers heeft itsme speciaal ontwikkelt voor Machinebouwers en Industriële eindgebruikers!

Zo kunt u onder ‘Open orders’ gemakkelijk 24/7 uw open bestellingen inzien, zowel online als gewone bestellingen. Hier ziet u niet alleen de door u gevraagde leverdatum, maar ook de real-time verwachte leverdatum op basis van bevestigde beschikbaarheid in onze supply chain. Daarnaast kunt u in uw Open Orders overzicht alle gerelateerde informatie direct raadplegen. En al deze informatie kunt u eenvoudig downloaden en uitprinten.  Ook kunt u zich abonneren op een of meerdere order updates, zodat u direct op de hoogte wordt gehouden van  uw bestelling(en). Wilt u meer informatie? Klik hier om de volledige uitleg te bekijken op onze FAQ pagina.


Donderdag, 19 maart - 16:24

In verband met het coronavirus heeft itsme besloten om alle cursussen tot 1 juni 2020 vooruit te schuiven​

Door het COVID-19 virus zijn er veel vragen bij onze cursisten. Wij hebben daarom de meest gestelde vragen met antwoorden hier voor u verzameld. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via iatraining@itsme.eu. Wij reageren dan zo snel mogelijk. Natuurlijk kunt u ons ook bellen via 076-5782860, maar het kan zijn dat dit nummer door drukte wat minder snel wordt opgenomen dan u van ons gewend bent. 


Woensdag, 18 maart - 12:41

Onze maatregelen om het transport van uw bestellingen te kunnen blijven garanderen

Voor ons eigen vervoer heeft itsme een escalatie-model ingevoerd dat het eventueel uitvallen van eigen chauffeurs opvangt door onze eigen mensen. Mocht dat niet mogelijk zijn dat wordt een aan de route gekoppelde ervaren koeriersdienst ingezet. Onze medewerkers blijven hierbij nauw betrokken, zodat ook onze klanten met bijvoorbeeld een sleutellocatie op de hun vertrouwde manier ondersteund blijven worden. Wij staan in direct contact met onze externe vervoerders, en die geven aan dat zij alles nog onder controle hebben.


Woensdag, 18 maart - 09:44

Deel uw ideeën met ons: wij zijn er om elkaar te helpen! 

Heeft u ideeën over hoe wij u kunnen ondersteunen met bijvoorbeeld (remote) technisch advies, technische trainingen of specifieke logistieke diensten? Deel uw ideeën met ons, want wij zijn er om te helpen! itsme biedt een platform voor de industrie en wij delen graag uw ervaringen en suggesties  om in deze lastige tijd toch vooruit te kunnen. Want samen delen is vermenigvuldigen!


Maandag, 16 maart - 18:54

Technical Support zoals u dat van ons gewend bent, ook in deze uitdagende situatie

Voor uw automatiseringsvraagstukken blijven onze ervaren specialisten uiteraard beschikbaar, per telefoon op 076-5782879 of hier. Zij staan u graag bij op de manier zoals u van ons gewend bent: praktisch en resultaatgericht. On-site support is op dit moment niet mogelijk, maar met onze hulpmiddelen zoals beeldbellen en TeamViewer loodsen onze specialisten u door uw technische uitdagingen heen. Wij zijn er klaar voor!


Maandag, 16 maart - 14:28

Gegarandeerde telefonische en online bereikbaarheid van al onze vestigingen

Onze gemotiveerde medewerkers werken in shifts op vestigingen of vanuit huis met toegang tot alle relevante systemen om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen, zoals u van ons gewend bent. Alle bezoeken, met uitzondering van goederenafgifte, zijn afgezegd en omgezet in telefonisch of  video overleg. Dus u kunt met een gerust hart contact blijven opnemen met uw vestiging of neemt u hier contact met ons op, onze medewerkers nemen dan zsm contact met u op.  


Maandag, 16 maart - 12:45

Beschikbaarheid van VMI/2Bin systemen

Op dit moment kunnen onze medewerkers niet bij uw langskomen om uw (grijp) voorraad op te nemen en aan te vullen. Ook het scannen van voorraden kan helaas niet plaatsvinden. Om te voorkomen dat er bij u een tekort aan materialen ontstaat, kunt u uw voorraadaanvulling en/of buffervoorraden zelf aan ons doorgeven, zodat wij uw levering toch kunnen verzorgen op de door u gewenste aflever locatie. Het inruimen van uw 2Bin/VMI kan helaas niet door onze medewerkers worden gedaan. Wij helpen u graag met een snelle afhandeling van uw voorraadaanvulling: klik hier en onze medewerkers nemen zsm contact met u op om uw vragen te beantwoorden en bestellingen op te nemen.   



Maandag, 16 maart - 07:23

Distributie van orders

Om de continuïteit van onze logistieke dienstverlening te waarborgen, hebben we aanpassingen doorgevoerd in de organisatie van ons Distributiecentrum en ons Transport zodat we presteren zoals u van ons gewend bent. Ook voor de invoer en bewaking van uw bestellingen hebben we aanpassingen gemaakt. Via dit nieuwe webplatform zijn onze klanten ook in staat om zelf bestellingen (en offertes) in te voeren voor een assortiment van 1 miljoen electrotechnische en mechanische artikelen. Het platform biedt ook een overzicht van alle (online en offline) open offertes, open en historische bestellingen, leveringen, en facturen. Bent u klant bij ons? Registreer dan hier. Belangrijk is, dat u uw email-adres invoert conform dat bij ons bekend is.

 

​Zondag, 15 maart - 22:14

Alle producten goed beschikbaar

In de afgelopen periode hebben we geanticipeerd op mogelijke uitdagingen in de supply chain als gevolg van de Corona bedreiging. Daarom hebben we onze voorraadpositie sterk verhoogd en hebben we extra afspraken gemaakt met onze partnerleveranciers. We bieden u dus de vertrouwde beschikbaarheid van voorraden, gecombineerd met de betrouwbare levertijden voor niet voorraadartikelen, inclusief de pro-actieve bewaking daarvan.

 

Zondag, 15 maart - 20:45

itsme Group statement

Binnen de itsme groep nemen we de verantwoordelijkheid voor uw succes. Dat betekent onder andere dat we zorgdragen voor de beschikbaarheid van elektrotechnische en mechanische componenten in uw keten. Klik hier voor de maatregelen in het Business Continuity Programma dat wij hebben ingevoerd om deze beschikbaarheid te waarborgen.

 

Zondag, 15 maart - 18:51

itsme Self-Service: real time inzicht in de status van al uw open bestellingen!

De historische en ingrijpende maatregelen die in Europa worden getroffen, stellen onze gezondheid terecht centraal. Wij als itsme zullen er alles aan doen om dat te ondersteunen. De maatregelen zijn ongekend en hebben grote invloed op het bedrijfsleven. Wij passen onze dienstverlening aan op uw eisen. U moet zich met belangrijke zaken bezighouden en daarom bieden wij onze klanten het gemak van snel en real time inzicht in de status van al uw open bestellingen op dit nieuiwe webplatform. En als u vragen heeft, over welk onderwerp dan ook, dan kunt u die altijd stellen via deze portal. De directe koppeling aan ons CRM-systeem garandeert een snelle oplossing door competente itsme collega's. Dus: als u zich nog niet heeft geregistreerd, registreert u zich dan hier en bespaar kostbare tijd.
 

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Technische support desk
Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.
Lees hier verder
Klantspecifieke voorraad
Sommige artikelen moeten altijd beschikbaar zijn, ook wanneer zij niet tot het standaardassortiment van itsme behoren. In dat geval kunt u gebruik maken van de mogelijkheden voor een klantspecifieke voorraad.
Lees hier verder
EDI verbinding
Internationale concurrentie zet elke machinefabrikant op scherp. Zo ook op de inkoopafdeling, waar efficiency meer dan ooit het verschil maakt. Neem bijvoorbeeld de invoer van een orderregel: een taak van een minuut, maar met tienduizenden keren op jaarbasis al snel een fikse kostenpost. Ook bij u? Vraag ons naar een EDI-koppeling. U zet minuten om in seconden en profiteert zo keer op keer.
Lees hier verder
Training
In de snel veranderende wereld van industriële automatisering houdt u uw kennis graag op peil. Een training of expert-workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten bij wat een programmeur of service engineer wil leren. Kies daarom voor lesstof op maat, met één van de ruim 65 trainingen door itsme Industrial Automation. U leert niet zozeer van een trainer, maar vooral van een techneut. Van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.
Lees hier verder