text.skipToContent text.skipToNavigation
 

Bata Enduro Collectie: De Beste in Veiligheid en Ergonomie 

Ontdek de nieuwe Bata Enduro-collectie, hoogwaardige veiligheidsschoenen voor uiteenlopende werkzaamheden, van licht tot zwaar. Deze bestseller is nu beter dan ooit tevoren. 
 

De Perfecte Zool  
De collectie omvat ACT-modellen met een PU/PU-zool en PWR-modellen met een PU/rubberen zool. Voor binnenwerk biedt de PU-zool betere grip op gladde vloeren, terwijl de Twist Zone wrijving door rotatie minimaliseert en knieën ontlast. Voor buitenwerk is de rubberen zool ideaal, met een profiel dat vuil- en waterafvoer bevordert en slipweerstand behoudt. Beide zolen zijn antislip (SR) en voorzien van laddergrip (LG) volgens de nieuwste ISO-normen. 
 

Gezondheid en Comfort  
De buitenzolen zijn ontworpen om perfect aan te sluiten op het anatomische looppatroon van je voet, waardoor de weerstand vermindert en voet gerelateerde problemen worden voorkomen. Sportschoenen kunnen de voet in een onnatuurlijke positie wringen, wat vaak leidt tot voetproblemen en lichamelijke klachten.  

De Enduro-collectie ondersteunt de natuurlijke voetbeweging, biedt optimale voetplaatsing, energieteruggave en stabiliteit. De bekende Walkline®-technologie biedt maximaal comfort en minimaliseert voet gerelateerde gezondheidsproblemen. Technieken zoals Easy Rolling en Heel Lock Support versterken deze technologie.  

Dankzij Bata's breedtesysteem, met keuze uit drie breedtematen, is een perfecte pasvorm gegarandeerd, wat essentieel is voor veiligheid. Een verkeerde lengtemaat kan gevaarlijk zijn, omdat de veiligheidsneus dan niet goed boven de tenen zit. 
 

Duurzaamheid  
De Bata Enduro-collectie is ontworpen met oog voor de toekomst en bevat hoogwaardige materialen om de milieu-impact te minimaliseren. De collectie draagt bij aan een groenere toekomst met bio-based PU, gerecycled rubber en hoogwaardig leer. De veters zijn gemaakt van 100% rPET en de inlegzolen van 85% GRS gerecycled polyurethaanschuim. De Bata Cool Comfort®+ voering, bestaande uit 65% GRS gerecycled polyester, houdt de voeten droog en geurvrij. 

Ervaar de verbeterde veiligheid en het comfort van Bata Enduro. 

 
 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

  • NEWS
    11 okt. 2024
    Legrand - Cablobend: innovatief hulpstuk voor draadgoten
    Kies voor de nieuwe Cablobend van Legrand, een multifunctioneel hulpstuk waarmee onder andere een bocht-, stijg- of vervalstuk, zelfs met de hand, in gewenste radius gebogen kan worden zonder te knippen.
    Lees verder
  • NEWS
    4 okt. 2024
    Pilz - Veilig radarsysteem PSENradar
    Met het veilige radarsysteem PSENradar van Pilz kan veilige gebiedsbewaking in ruwe omgevingen nu ook voor andere toepassingen worden geïmplementeerd: Dankzij de uitgebreide gezichtsveldfuncties kunnen de radarsensoren eenvoudiger worden geïntegreerd in verschillende productieomgevingen.
    Lees verder
  • NEWS
    3 okt. 2024
    ABB - Orion2 Base lichtschermen
    Dat eersteklas veiligheid niet ten koste hoeft te gaan van de productiemogelijkheden, bewijst ABB met een breed programma machineveiligheidsoplossingen. De Orion2 Base lichtschermen zijn daar een goed voorbeeld van. Hiermee zijn openingen voor machinetoegang of materiaalaanvoer optimaal te beveiligen.
    Lees verder
  • NEWS
    24 sep. 2024
    Schneider Electric - TeSys motorbeveiliging en -besturing
    De magneetschakelaar, ook wel elektromagnetische schakelaar of contactor genoemd, heeft een enorme invloed gehad op de industriële ontwikkeling in de afgelopen 100 jaar en is een fundamenteel onderdeel geworden van de moderne industriële infrastructuur. Van de ondersteuning van de eerste stappen in industriële automatisering tot de integratie in moderne, slimme fabrieken, heeft deze technologie bijgedragen aan veiligheid, efficiëntie, flexibiliteit en duurzaamheid in de productieomgeving. Vanaf de uitvinding van de baanbrekende BAR-contactor in 1924, de eerste magneetschakelaar ter wereld, tot TeSys island, een volledig digitaal en IoT-connected loadmanagementsysteem, de reis van TeSys wordt gekenmerkt door voortdurende innovatie.
    Lees verder

Misschien vindt u deze succesverhalen ook interessant:

  • TESTIMONIAL
    7 okt. 2024
    Bright Renewables - Van webinar tot concreet project voor predictive maintenance
    Onder de noemer ‘FastForward’ ondersteunt itsme productverbetering en procesversnelling, onder meer door klanten te informeren over tijdbesparende oplossingen en slimme technieken. Zo werd voorjaar 2023 een webinar over predictive maintenance georganiseerd in samenwerking met KIM Plus Delta, consultants voor asset- en maintenance-management. Deelname van Bright Renewables leidde tot een concreet project voor predictive maintenance van Bright’s groengasinstallaties.
    Lees verder
  • TESTIMONIAL
    3 okt. 2024
    Signaal 64 - Boon Edam - Toegang tot VMI en een groot assortiment
    Boon Edam, bekend van de draaideuren en toegangspoortjes, selecteerde vorig jaar itsme als hoofdleverancier voor elektrotechnische componenten. Het grote assortiment en de VMI-oplossing (vendor managed inventory) voor de grijpvoorraad elektrotechnisch montagemateriaal gaven de doorslag. “Als je VMI installeert, doe je dat eigenlijk voor altijd.”
    Lees verder
  • TESTIMONIAL
    2 okt. 2024
    Sissing Noord - Frequentie van inbedrijfstelling
    Sissing Noord in Leek (Groningen) is gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en nieuwbouw van ‘natte’ infrastructuur, zoals beweegbare bruggen, gemalen en sluizen. Voor de aandrijvingen van deze kunstwerken levert itsme de frequentieregelaars en, waar nodig, ook de technische kennis. Bij de projecten waar Sissing Noord deze kennis nodig heeft, biedt specialist itsme “een stukje ontzorging”.
    Lees verder
  • TESTIMONIAL
    1 okt. 2024
    Connected Business - Vendor Managed Inventory
    De verbetermethode Lean onderscheidt acht verspillingscategorieën. Eén daarvan is ‘voorraad’. Te veel voorraad is niet goed, maar te weinig ook niet. Het hebben van voorraad zorgt namelijk ook voor het veilige gevoel van beschikbaarheid in tijden van onzekere interne planning en externe factoren die niet direct zijn te beïnvloeden. Omdat het optimaliseren van beschikbaarheid in het eigen bedrijf én in de toeleverketen vaak niet de kerncompetentie van onze klanten is, kan itsme de zorg van die optimalisering overnemen, bijvoorbeeld via de invoer en het beheer van zogenaamde Vendor Managed Inventory-systemen. Maar, hoe weet je of VMI inderdaad de juiste oplossing is? Ralph van Aartsen kan die cruciale vraag beantwoorden – aan de hand van vijf vragen. Hier zijn alvast zijn antwoorden op onze vragen over VMI.
    Lees verder

Kijkt u ook eens naar deze aanbiedingen: