Wat doe jij met oude veiligheidsschoenen?
Gooi ze niet weg, want afzonderlijke componenten zijn voor een groot deel te recyclen.
Door te kiezen voor EMMA veiligheidsschoenen draag je bij aan een duurzamere wereld. Het is ook belangrijk om je oude veiligheidsschoenen in te leveren. De materialen van jouw oude veiligheidsschoenen worden namelijk hergebruikt.
Durf jij ook te kiezen voor duurzame veiligheidsschoenen?
EMMA wil een positieve footprint achterlaten op mens en planeet. Het bedrijf heeft daarom een volledig circulair veiligheidsschoenen assortiment beschikbaar. Voor de productie van veiligheidsschoenen worden materialen met een langere gebruiksduur gebruikt. Bovendien zijn alle gebruikte materialen veilig voor het milieu én recyclebaar. Zo zijn EMMA’s circulaire schoenen PVC-vrij en zijn ze voorzien van een materiaalpaspoort.
Scan de QR-code in deze flyer voor meer informatie over EMMA's circulaire werkwijze. En bekijk in onderstaande video hoe EMMA duurzaam produceert met o.a. de metaalvrije veiligheidsschoenen. Bijvoorbeeld de volledig Waterproof en metaalvrije S3 veiligheidsschoenen Ray en Ryan van EMMA Safety Footwear.
Misschien vindt u deze succesverhalen ook interessant:
-
Matco International - Veilige samenwerkingLees verderMatco International heeft al bijna twintig jaar een relatie met itsme voor de levering van elektrotechnische componenten, waaronder veiligheidssensoren en -systemen van Leuze. “In onze samenwerking met de combinatie itsme-Leuze is betrouwbaarheid erg belangrijk, niet alleen in kwaliteit maar ook in beschikbaarheid”, zegt directeur-eigenaar André van der Wei van Matco. “De orders lopen altijd via itsme, maar we schakelen ook wel rechtstreeks de expertise van Leuze in.”
-
Van de Kar - Meer efficiëntie en diepgang met maatwerktrainingLees verderVan de Kar Elektrotechniek heeft al vanaf de start in 2003 een relatie met itsme, voor de levering van materialen en ook voor Siemens-trainingen. Dit voorjaar werd er voor het eerst bedrijfsintern een maatwerktraining gegeven. “Dat is efficiënter. Onze jongens hebben al een bepaalde achtergrond, waardoor ze basiszaken kunnen overslaan en op specifieke onderdelen juist meer diepgang kunnen maken.”
-
Manders Automation - Elkaar uitdagen om het beter en slimmer te doenLees verderDe relatie van Manders Automation met itsme kenmerkt zich door flexibiliteit en de drive om dingen beter en slimmer te doen. Bijvoorbeeld met het 2BIN-systeem voor het grijpvoorraadbeheer en met complete kits voor seriematige machinebouw. “Wij dagen elkaar constant uit. Ook willen we nog verdere stappen in digitalisering maken en duurzamer worden.”
-
Xeltis - Hart voor de zaakLees verderXeltis ontwikkelt technologie voor het maken van kunstbloedvaten en kunsthartkleppen. Toen ze voor de kwaliteitscontrole een professionele meetmachine nodig hadden, klopten ze bij itsme aan voor de besturingssoftware en datacollectie. Dat is goed bevallen. “Bij itsme hebben ze veel kennis in huis, weten ze alles van de hardware en kunnen ze snel schakelen met partners. En ze zijn flexibel.”
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:
-
ABB - Hulpcontacten voor AF-magneetschakelaarsLees verderMet de AF-serie magneetschakelaars biedt ABB een compleet assortiment accessoires, thermische of elektronische overbelastingsrelais en aansluitaccessoires. Nieuw in het programma is het 2-polige hulpcontact voor montage aan de voorzijde dat speciaal is ontworpen voor AF-schakelaars tot 100 A.
-
3M - Tapes voor vochtafdichtingstakenLees verderBetrouwbare bescherming voor vochtafdichtingstaken in bijvoorbeeld irrigatie, koeling, reinigingsruimtes in fabrieken, buitenverlichting, maritieme omgevingen en andere infrastructuur die wordt blootgesteld aan de elementen.
-
JC - Electronics - Onderzoek toont aan : duurzaamheid en kostenbesparing gaan hand in hand met de refurbished elektronicaLees verderVeel bedrijven spreken over duurzaamheid, maar JC-Electronics maakt met onafhankelijk onderzoek concreet hoeveel duurzame winst er echt behaalt wordt met hun refurbished elektronica. Zo blijkt dat een keuze voor een JCertified refurbished HMI een besparing oplevert van maar liefst 79% aan CO₂-uitstoot en 94,6% op grondstoffen in vergelijking met de aanschaf van een nieuw product.
-
nVent ERIFLEX - De nieuwe nVent ERIFLEX FleXbusLees verderInnovatieve en gepatenteerde oplossing om verbinding te maken tussen twee elektrische installaties zoals transformatoren, verdeelkasten, generatoren en UPS-systemen. ERIFLEX FleXbus is geschikt voor toepassingen van 500 tot 6300 A.
Kijkt u ook eens naar deze aanbiedingen:
Kijkt u ook eens naar deze trainingen die we aanbieden:
-
TIAP-NETWORKLees verderOntwerpers, programmeurs, inbedrijfstellers en gebruikers die op zoek zijn naar toepassingen en kennis in verband met netwerktechnologieën in een industriële omgeving.
-
PCS7-SYST v9Lees verderDe deelnemer leert aan de hand van voorbeelden en oefeningen om met PCS7 V9.1 een proces te implementeren, te onderhouden of beheren.
-
PCS7-PRO v9Lees verderDe deelnemer leert aan de hand van voorbeelden en oefeningen om met PCS7 V9.1 een proces te implementeren, te onderhouden of beheren.
-
PROFIBUS-INSTLees verderPROFIBUS is een robuuste veldbus. Velen zien echter nog niet in dat het een digitaal datacommunicatiesysteem is met eigen specifieke spelregels. Tijdens het installatiewerk zijn problemen vaak te wijten aan simpele fouten zoals een ontbrekende afsluitweerstand, verkeerde kabel, verwisselde aders etc. Daarom staat in steeds meer bestekken beschreven dat alleen gekwalificeerde installateurs het project mogen uitvoeren. Vanaf nu kunnen de installateurs in de Benelux ook aan deze eisen voldoen en zich onderscheiden van de niet gecertificeerde uitvoerders, doordat zij zich bekwaam hebben gemaakt in de spelregels en hun werk kunnen valideren. Dit geeft de aannemers een garantie dat de installatie door bekwame installateurs wordt uitgevoerd. Als deelnemer leert u hoe u een PROFIBUS probleem moet analyseren, identificeren en aanpakken. Theorie over bekabeling, afscherming, aarding, busparameters en meetinstrumenten vormt de basis van deze kennis. Met de hulp van praktische oefeningen op echte netwerken leert u hoe u deze theorie in de praktijk moet brengen.