Industriële oplossingen van OBO Bettermann
OBO begrijpt dat het essentieel is om efficiëntie en veiligheid te waarborgen in industriële omgevingen. OBO biedt daarom diverse producten aan die perfect toepasbaar zijn in de industrie, zoals de HoverCube, bedradingskoker LK4/LKV en de verspangoot.
HoverCube - Flexibele energievoorziening van bovenaf
De HoverCubes zijn ideaal voor werkplekken en machines in de industrie, ook zijn ze ideaal in werkplaatsen en in trainingsruimtes. Ze zijn vrij positioneerbaar in elke ruimte en de voeding komt vanuit het plafond. Ze kunnen flexibel worden uitgerust van stroom, data en perslucht. De behuizingen van deze voedingseenheden zijn gemaakt van slagvast polyamide en bieden inbouwruimte voor maximaal 4 of alternatief maximaal 8 installatieapparaten.
Stel zelf samen of kies één van de de prefab-varianten en ontdek het gemak van de PowerCube boven jouw werkplek!
Bedradingskoker LK4/LKV - Praktische installatie in de besturingskast
De bedradingskokers LK4/LKV van OBO bieden een flexibele en betrouwbare oplossing voor de paneelbouw. Ze zijn stabiel met kwalitatieve wanddikten en zorgen voor zowel horizontale als verticale installatie van kabels in de besturingskast. De kokers zijn beschikbaar in diverse afmetingen en halogeenvrije varianten, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen. De systemen zijn eenvoudig te installeren en zorgen voor een nette en georganiseerde bekabeling, wat essentieel is voor de veiligheid en efficiëntie in industriële omgevingen.
Verspankabelgoot - Voor grote overspanningen en hoge kabellasten
Als het aankomt op het overbruggen van grote overspanningen (t/m 8 meter) en het tegelijkertijd dragen van hoge kabellasten, zijn OBO verspansystemen de optimale oplossing! Alle elementen van het systeem zijn robuust geconstrueerd, zodat ze bestand zijn tegen de belastingen van het dagelijkse industriële werk gedurende een zeer lange periode. Ze zijn ook verkrijgbaar als kabelladder.
Misschien vindt u deze succesverhalen ook interessant:
-
Matco International - Veilige samenwerkingLees verderMatco International heeft al bijna twintig jaar een relatie met itsme voor de levering van elektrotechnische componenten, waaronder veiligheidssensoren en -systemen van Leuze. “In onze samenwerking met de combinatie itsme-Leuze is betrouwbaarheid erg belangrijk, niet alleen in kwaliteit maar ook in beschikbaarheid”, zegt directeur-eigenaar André van der Wei van Matco. “De orders lopen altijd via itsme, maar we schakelen ook wel rechtstreeks de expertise van Leuze in.”
-
Van de Kar - Meer efficiëntie en diepgang met maatwerktrainingLees verderVan de Kar Elektrotechniek heeft al vanaf de start in 2003 een relatie met itsme, voor de levering van materialen en ook voor Siemens-trainingen. Dit voorjaar werd er voor het eerst bedrijfsintern een maatwerktraining gegeven. “Dat is efficiënter. Onze jongens hebben al een bepaalde achtergrond, waardoor ze basiszaken kunnen overslaan en op specifieke onderdelen juist meer diepgang kunnen maken.”
-
Manders Automation - Elkaar uitdagen om het beter en slimmer te doenLees verderDe relatie van Manders Automation met itsme kenmerkt zich door flexibiliteit en de drive om dingen beter en slimmer te doen. Bijvoorbeeld met het 2BIN-systeem voor het grijpvoorraadbeheer en met complete kits voor seriematige machinebouw. “Wij dagen elkaar constant uit. Ook willen we nog verdere stappen in digitalisering maken en duurzamer worden.”
-
Xeltis - Hart voor de zaakLees verderXeltis ontwikkelt technologie voor het maken van kunstbloedvaten en kunsthartkleppen. Toen ze voor de kwaliteitscontrole een professionele meetmachine nodig hadden, klopten ze bij itsme aan voor de besturingssoftware en datacollectie. Dat is goed bevallen. “Bij itsme hebben ze veel kennis in huis, weten ze alles van de hardware en kunnen ze snel schakelen met partners. En ze zijn flexibel.”
Kijkt u ook eens naar deze trainingen die we aanbieden:
-
TIAP-NETWORKLees verderOntwerpers, programmeurs, inbedrijfstellers en gebruikers die op zoek zijn naar toepassingen en kennis in verband met netwerktechnologieën in een industriële omgeving.
-
S7-PROG1Lees verderNa het volgen van deze module kan de cursist: Een besturingsconcept maken. Systematisch ontwerpen en gestructureerd programmeren. Toestand diagrammen ontwerpen en deze omzetten in S7-programma’s. Basisfuncties in bouwstenen programmeren. Informatie uit databouwstenen gebruiken.
-
S7-PROG2Lees verderNa het volgen van deze module kan de cursist: complexe programma’s lezen; complexe programma’s schrijven.
-
S7-SERVICELees verderNa het volgen van deze module kan de cursist: SIMATIC S7 PLC’s mechanisch en elektrisch opbouwen. PROFIBUS DP opbouwen en Master Slave deelnemers aansluiten. StoringsLED’s interpreteren. Configuratie testen. I/O kaarten adresseren via STEP7 software. Een compleet programma gestructureerd inbedrijfnemen, zowel hard- als softwarematige fouten in SIMATIC S7 PLC’s herkennen en oplossen.