text.skipToContent text.skipToNavigation
 

Eaton - Signaalzuil Compact


Eaton introduceert de meest recente innovatie op gebied van visuele akoestische signalering: de Signaalzuil Compact. Dit eenvoudige product biedt hoge zicht- en hoorbaarheid voor een hele reeks aan toepassingen.


De zuil combineert de hoogst beschikbare industriële functionaliteit met kwaliteit en een strak compact design. Hierdoor verbetert de Signaalzuil Compact de uitstraling van machines, transportbanden, logistieke systemen en kassa's in supermarkten.


Om bestellen en installeren zo eenvoudig mogelijk te maken, wordt de signaalzuil verkocht als één compleet apparaat, met keuze uit drie verschillende montagemogelijkheden.


Belangrijkste kenmerken:

  • 61 mm diameter 
  • 3 standaardkleuren (rood, geel, groen) 
  • Voet-, wand- of gatmontage 
  • Voeding: 24V, 120V en 230V 
  • Verbinding via push-in klemmen of M12 (specifiek model) 
  • Eenvoudig bestelproces 


Simpele intuïtieve leds

Alle modellen zijn voorzien van drie continu LED-modules in rood, geel en groen. Deze worden universeel herkend als signalen voor stop/gevaar, waarschuwing en start/veilig. Er is geen speciale training of interpretatie nodig om de betekenis van elk licht te begrijpen. Bij de meeste varianten is de rode LED-module ook als knipperende module inzetbaar.


Robuust & veilig

De compacte signaalzuil heeft IP66 en Nema 4X beschermingsgraad, zodat deze veilig kan worden gebruikt in veeleisende en vochtige omstandigheden.


Optioneel: akoestische module

De optionele akoestische module zendt een pulstoon van meer dan 70 decibel uit zodat de status van het systeem duidelijk hoorbaar is. De akoestische module is volledig geïntegreerd in de behuizing, die gemaakt is van UV-beschermde kunststof en een diameter van 61 mm heeft.  

 
 
 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

  • NEWS
    10 jul. 2024
    Eaton - Universeel toepasbare HMI’s
    Eatons HMI’s uit de XV300 en XV100 series zijn universeel toepasbaar, goed leverbaar en communiceren met alle gangbare PLC-merken. Upgrade de look & feel van uw machine met de moderne HMI's van Eaton, zonder hiervoor van besturing of PLC-merk te hoeven veranderen!
    Lees verder
  • NEWS
    23 apr. 2024
    Eaton - Nieuwe generatie XC204 modulaire PLC’s
    Eatons nieuwe generatie XC204 modulaire PLC’s biedt maximale functionaliteit op een minimale footprint van 104 x 29 x 80 mm. De PLC is een flexibele oplossing voor standaard automatiseringstaken zoals besturings- en regelfuncties. Hij komt perfect tot zijn recht in kleine tot middelgrote toepassingen bij seriematige machine- en systeembouw. Verschillende uitvoeringen van de XC204 zorgen ervoor dat elke automatiseerder van machines of processen verzekerd is van een passende oplossing voor zijn of haar specifieke uitdaging.
    Lees verder
  • NEWS
    11 okt. 2023
    Eaton - XH300
    Met de XH300 serie webpanels kun je eenvoudig en flexibel HTML 5 webcontent weergeven. Dankzij zeer snelle quad-processoren en een fors werkgeheugen vormt zelfs de meest complexe webcontent geen probleem voor Eaton’s nieuwe HMI-lijn. Een breed scala aan applicaties kan ermee worden bediend: van productiemachines en systeemapplicaties tot gebouwautomatiserings- en IoT-toepassingen. Het capacitieve multi-touchscreen van het webpanel is beschikbaar in drie maten. Dankzij de geïntegreerde Ethernet interface kan de gebruiker ook met andere webserver-apparaten verbinding maken.
    Lees verder
  • NEWS
    9 okt. 2023
    Eaton - PKE-communicatiemodule
    De PKE-communicatiemodule, die snel en eenvoudig in bestaande systemen kan worden geïntegreerd, biedt een open en gestandaardiseerde interface voor de veelgebruikte Modbus RTU-veldbus. Net zoals de basisapparaten eenvoudig kunnen worden uitgebreid via plug-in tripblokken, hoeft de PKE-communicatiemodule alleen maar op de motorbeveiligingsschakelaar te worden geplaatst waarna deze in een netwerk kan worden opgenomen. Hiermee kan niet alleen de volledige status van de motor, maar ook de stroomopname, en daarmee de energie van de motor gedetecteerd worden.
    Lees verder

Misschien vindt u deze succesverhalen ook interessant:

  • TESTIMONIAL
    12 jul. 2024
    DigiFlow - Leven van de klant makkelijker maken
    Als technisch dienstverlener levert Breemes PLC’s, drives en andere materialen aan klanten. Klanten als industrieel automatiseerder Digi-Flow. Omzet is echter niet de ultieme indicator van een goede relatie, vinden beide partijen. Meedenken over oplossingen en het leveren van kennis zijn ook belangrijk. Uiteindelijk moet Breemes het leven van de klant makkelijker maken, vindt CEO Eric Decant van Digi-Flow. Digi-Flow in Antwerpen begeleidt industriële bedrijven in hun transformatie naar slimme industriële omgevingen met behulp van industriële automatisering en digitalisering. Het bedrijf ontstond in 2020 uit de verzelfstandiging van ESAS Automation. Solindus, het latere ESAS, werd na de oprichting in 2003 door Eric en Robert Decant uitgebouwd tot een onderneming met 2.000 medewerkers. Met Digi-Flow wilden ze terug naar het kleinschalige ondernemerschap. Nu is Eric Decant de CEO van het bedrijf, dat ruim dertig medewerkers telt. “Ik ben nog ambitieus, maar wil niet meer dat soort zware trajecten naar die schaalgrootte afleggen.” Inmiddels is hij zijn zoon aan het inwerken om het roer over te nemen. Daarmee is Digi-Flow een echt familiebedrijf, zoals ook is terug te vinden in de kernwaarden: co-creatie, langetermijnvisie, levenslang groeien en humaan.
    Lees verder
  • TESTIMONIAL
    11 jul. 2024
    ATR Engineering - Korte levertijden voor componenten en beslissingen
    Snel kunnen schakelen is cruciaal voor het succes van industriële automatiseringsprojecten. Dat betreft niet alleen het leveren van componenten, maar ook het nemen van beslissingen. Korte lijntjes zijn dan belangrijk. Die waren er in het project voor de besturing van een waslijn voor plastic PET-snippers, waarin ATR Engineering en itsme intensief samenwerkten. “De meerwaarde van onze samenwerking is dat we enorm snel op klantvragen kunnen anticiperen.” Met tien jaar ervaring in industriële automatisering op zak begon Adrie van Triest in 2019 zijn eigen onderneming. ATR Engineering in Berkel-Enschot legt zich met een brede aanpak toe op hardware en software engineering. “Ons specialisme is het aanbieden van totaaloplossingen voor industriële automatisering waarbij het ontwerpen van PLC-besturingen centraal staat. Wij gaan met een klant in gesprek over openstaande automatiseringsvraagstukken en vooraf bepalen we samen de eisen en wensen voor een project. Ook bieden we flexibele ondersteuning bij projecten of inbedrijfstellingen.” ATR Engineering is een klein bedrijf met op dit moment vier engineers van verschillende disciplines in dienst. Daaromheen zit een vaste ‘flexibele schil’ van engineers en monteurs om de piekmomenten op te vangen.
    Lees verder
  • TESTIMONIAL
    10 jul. 2024
    Top Cold Control - Korte lijntjes voor energiemanagement en projectsamenwerking
    Specialist in industriële koudetechniek Top Cold Control voert complete projecten uit en daarin mag energiemanagement tegenwoordig niet ontbreken. Dat begint met heel veel meten. Voor een vrieshuis in Amsterdam ontwierp itsme in samenspraak met Top Cold Control en de klant een oplossing voor integratie van de energiemeting in de besturing. Top Cold Control uit Nieuwkuijk, gespecialiseerd in industriële koudetechniek, realiseert grote projecten bij klanten in Nederland, België, Duitsland en via hen ook elders in de wereld. Het gaat om koel- en vriesinstallaties voor onder meer slachterijen, verwerkingsbedrijven, vrieshuizen en transportbedrijven. Top Cold Control kan met alle voorkomende koudemiddelen uit de voeten, maar heeft als specialisme het toepassen van de natuurlijke koudemiddelen ammoniak (NH3) en koolzuurgas (CO2). Voor snel invriezen levert Top Cold Control geavanceerde, energiezuinige invriestunnels. “Het bedrijf onderscheidt zich door de korte lijntjes”, zegt operationeel manager Arjan Maas. “Wij zijn altijd bereikbaar en klanten krijgen bij ons meteen de juiste persoon aan de lijn.”
    Lees verder
  • TESTIMONIAL
    19 apr. 2024
    Dymotec - Open lijnen in een ‘perfecte storm’
    Door Covid-19 en de wereldwijde componentenschaarste kwam de industrie in een ‘perfecte storm’ terecht. Industrieel automatiseerder Dymotec en Breemes hielden de telefoonlijnen continu open om met creativiteit en proactiviteit samen het schaarsteprobleem aan te pakken. Dymotec in Olen (B) legt zich toe op industriële automatisering in uiteenlopende sectoren, van food en farma tot logistiek en metaal. Het bedrijf bestaat dertig jaar en is in 2022 toegetreden tot de Jeco Energies-groep. Dymotec telt nu zo’n vijftig medewerkers en beschikt daarnaast over een flexibele schil met techniekers, programmeurs en projectengineers. Al sinds haar oprichting heeft de Kempense onderneming een relatie met (de voorgangers van) Breemes.
    Lees verder

Kijkt u ook eens naar deze trainingen die we aanbieden:

  • TRAINING
    22 jul. 2022
    TIAP-NETWORK
    Ontwerpers, programmeurs, inbedrijfstellers en gebruikers die op zoek zijn naar toepassingen en kennis in verband met netwerktechnologieën in een industriële omgeving.
    Lees verder
  • TRAINING
    PROFIBUS-INST
    PROFIBUS is een robuuste veldbus. Velen zien echter nog niet in dat het een digitaal datacommunicatiesysteem is met eigen specifieke spelregels. Tijdens het installatiewerk zijn problemen vaak te wijten aan simpele fouten zoals een ontbrekende afsluitweerstand, verkeerde kabel, verwisselde aders etc. Daarom staat in steeds meer bestekken beschreven dat alleen gekwalificeerde installateurs het project mogen uitvoeren. Vanaf nu kunnen de installateurs in de Benelux ook aan deze eisen voldoen en zich onderscheiden van de niet gecertificeerde uitvoerders, doordat zij zich bekwaam hebben gemaakt in de spelregels en hun werk kunnen valideren. Dit geeft de aannemers een garantie dat de installatie door bekwame installateurs wordt uitgevoerd. Als deelnemer leert u hoe u een PROFIBUS probleem moet analyseren, identificeren en aanpakken. Theorie over bekabeling, afscherming, aarding, busparameters en meetinstrumenten vormt de basis van deze kennis. Met de hulp van praktische oefeningen op echte netwerken leert u hoe u deze theorie in de praktijk moet brengen.
    Lees verder
  • TRAINING
    PROFINET-INST
    De vraag naar PROFINET neemt sterk toe. Velen zien echter nog niet in dat het een digitaal datacommunicatiesysteem is met eigen specifieke spelregels. De meeste problemen ontstaan als gevolg van simpele fouten tijdens de installatie, zoals het onjuist gebruik van kabels of switches of zelfs het gebruik van een andere versie. Daarom staat in steeds meer bestekken beschreven dat alleen gekwalificeerde installateurs het project mogen uitvoeren. Met de juiste kennis van het PROFINET-netwerk, kunt u zich als installateur onderscheiden van de niet gecertificeerde uitvoerders, door zich bekwaam te maken in de spelregels om zo uw werk te kunnen valideren. Dit geeft de aannemers een garantie dat de installatie door bekwame installateurs wordt uitgevoerd. Als deelnemer leert u hoe u een PROFINET probleem moet analyseren, identificeren en aanpakken. Theorie over bekabeling, afscherming, aarding, busparameters en meetinstrumenten vormt de basis van deze kennis. Met de hulp van praktische oefeningen op echte netwerken leert u hoe u deze theorie in de praktijk moet brengen.
    Lees verder
  • TRAINING
    S5-SERVICE
    Na het volgen van deze module kan de cursist: Werken met het STEP5 BASIS-pakket: voorinstellingen maken; programma’s in de PLC laden; gebruik maken van standaard documentatiemogelijkheden; PLC-programma’s bekijken, analyseren en testen. Hardware testen; I/O kaarten adresseren; Zowel hard- als softwarematige fouten in SIMATIC S5 PLC’s herkennen en oplossen. Deze training richt zich op de PLC's S5-90U/95U/100U/115U/135U/155U.
    Lees verder